Logotip de Adolescents.cat

5 consells per ser una persona molt més productiva

per Adolescents.cat, el 13 de desembre de 2020 a les 08:48
A vegades ens dóna la sensació que no arribem a totes les coses que voldríem fer per falta d'organització, és per això que avui et compartim 5 consells o passos per dominar el teu temps (i que no et domini ell a tu!

1. Fes-te un sistema d'organització



Investiga mètodes de gestió i implementa el que et funcioni millor. No hi ha un sistema perfecte per a tothom, sinó que cal trobar aquell que millor s'adapta a nosaltres. Et recomanem que provis d'organitzar el teu temps per franges amb el Google Calendar i que sàpigues, en cada hora, el que et toca fer (i et comprometis a fer-ho, és clar.

2. Vigila amb les factors de distracció



Està clar que el mòbil és el màxim lladre de temps, però la qüestió és que, si quan fas feina, et concentres a tope, acabes molt abans! Sigues conscient d'allò que més et distreu i evita-ho, planta-li cara!

3. Tingues clares les teves prioritats



Saps què? Que sembla fàcil, però sovint ens costa saber quines són realment les nostres prioritats. Un dia en el que tinguis el cap fred i estiguis centrat/da, anota-les en un post-it i posa'l a la vista per recordar-les sempre que ho necessitis.

4. Domina el teu temps



Et recomanem tenir un paper o una agenda al costat perquè puguis anotar tot el que tens per fer i encara serà millor si organitzes el temps disponible per a cada tasca concreta. Per exemple, si tens 3h lliures i 3 tasques a fer, que sàpigues a cada hora quina tasca faràs i et comprometis a complir.

5. No procrastinis



Aquesta paraula s'ha fet molt famosa en els últims anys, i és que les xarxes socials ens fan procrastinar moltíssim. Significa deixar per més endavant una cosa que podries estar fent al moment. Així doncs, com diuen els nostres avis i àvies, "no deixis per demà el que pots fer avui"!
[finalcentrareport]
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: