Logotip de Adolescents.cat

4 respostes a preguntes que potser us heu fet sobre la masturbació

per Redacció, el 3 de desembre de 2020 a les 12:56

La masturbació és la cosa més natural del món. De fet, segons una enquesta duta a terme al Regne Unit, més del 89% de la població du a terme aquesta pràctica amb freqüència. Tot i això, a dia d'avui encara continua sent un tema tabú del qual no se sol parlar obertament. 

És per aquest motiu que us portem les respostes a algunes preguntes que potser us heu fet sobre la masturbació.


La informació ha estat extreta del portal dedicat als joves de la Generalitat de Catalunya:

Pot ser dolent masturbar-se?

No, no hi ha cap problema. Masturbar-se és una manera de conèixer el teu cos que et permet alliberar tensions i obtenir plaer.
finger no GIF by Skrz.cz

Si em masturbo abans de tenir una relació sexual, controlaré més temps l'ejaculació?
És possible que els nois pugueu controlar més l'ejaculació si abans us heu masturbat, segons el temps que passi, des de la masturbació fins a la relació sexual i també de la situació personal. Això sí, hi ha el risc que després us costi més tornar a tenir una erecció.
time waiting GIF by CBBC

La masturbació produeix el mateix plaer que el sexe amb una altra persona?
Amb la masturbació es pot sentir el mateix plaer que en una relació sexual Fisiològicament, es donen les mateixes fases de resposta sexual: excitació, altiplà, orgasme i resolució. Si a més, es tracta d'una masturbació recíproca, el fet de compartir-la amb la parella pot resultar-te més agradable.
sexo GIF by Refinery 29 GIFs

Hi ha risc de fer-me mal?
La majoria de dones es masturben amb els dits, ja sigui estimulant el clítoris o introduint-se'ls. De fet, només un 15% utilitza vibradors o objectes similars per donar-se plaer. Segons indiquen els experts, mentre hi hagi una higiene i lubricació adequades no hi ha risc de fer-se mal ni de contraure una infecció.
Hump Day Grapefruit GIF by bjorn
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: