Logotip de Adolescents.cat

5 apps per ser més feliç

per Adolescents.cat, el 4 de desembre de 2020 a les 08:23
Aquest no és un any fàcil per a ningú i a vegades ens podem sentir estressats/des, podem patir ansietat, o no ser prou feliços/es. És per això que et compartim 5 aplicacions que et poden ajudar!

1. Meyo



Aquesta app va aparèixer el març de 2020 i ofereix tot tipus d’activitats i programes d’adopció d’hàbits per qui vulgui millorar la seva vida en algun aspecte físic i/o piscològic i així aconseguir ser més feliç. Es tracta d’un assistent personal desenvolupat per professionals de la salut I el benestar psicològic amb el que qualsevol persona pot aprendre a orientar-se cap a canvis a millor en la gestió emocional. Disponible per a iOS i Android.

2. Happify



Ofereix una gran varietat de continguts especials basats en el coneixement Científic de la salut humana per augmentar el benestar i el bon estat anímic. Hi trobaràs activitats, jocs i exercicis que milloren l’autoestima, l’adquisició d’hàbits saludables, el pensament positiu…

3. Moods



És molt útil si tens símptomes d’ansietat o que senten que aquest trastorn afecta la seva vida diaria i el seu estat emocional. Això esí, no substitueix una psicoteràpia. Simplement t’ajudarà a identificar patrons de conducta i de pensament i ofereix solucions eficients per aconseguir superar-los i adoptar pensaments positius.

4. Cómo ser feliz - Reto de 30 días



Com indica el nom, és una aplicació que permet disposar d’una sèrie d’eines per canviar l’actitud vital i augmentar les probabilitats de ser més feliç en 30 dies. Són consells de felicitat basats en la psicologia positiva, exercicis d’intel·ligència emocional, àudios de relaxació i meditació, reptes d’autosuperació i altres pautes per aconseguir més benestar. Disponible per a iOS i Android.

5. Mindfulness y Meditación



Si tens ganes de provar el mindfulness o atenció plena, aquesta és una molt bona aplicació! És una tècnica amb molts beneficis, ja que ens relaxa i redueix l’estrès i l’ansietat. Aprendràs exercicis per focalitzar-te en l’aquí i l’ara durant uns minuts. Només hi és per a Android, però n’hi ha de semblants per a iOS.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: