Logotip de Adolescents.cat

Els 5 consells que més et serviran a l'hora de lligar, segons els experts

per Redacció, el 2 de desembre de 2020 a les 12:24
Les aplicacions per lligar cada cop tenen més usuaris. En un any marcat pel confinament, moltes persones han optat per conèixer gent nova a través d'internet i això ha fet incrementar la popularitat d'aquestes apps. Tinder, per exemple, ja compta amb més de 50 milions d'usuaris arreu del món. 

Tenint en compte això, no és d'estranyar que aquesta, i altres companyies, hagin aprofitat les dades recopilades per elaborar "manuals" sobre com lligar o publicar trucs per generar interès en els altres. Avui us portem alguns d'aquests consells de seducció: 


1. Utilitza el sentit de l'humor 
Fer servir el sentit de l'humor és clau a l'hora de lligar. Diverses investigacions han demostrat que les persones que bromegen durant les converses són percebudes com a més agradables. Això sí, fer bromes inapropiades (riure's d'algú altre, fer comentaris pujats de to...) pot tenir l'afecte contrari al desitjat, és a dir, pot causar rebuig en l'altra persona. Per tant, compte amb el que diem. 

Season 5 Laugh GIF by BBC Three

2. Mostra't segur/a de tu mateix/a
L'autoconfiança no és en si una tècnica de seducció, sinó una actitud. Si no tens seguretat en tu mateix/a, generes dubtes en l'altre i perds interès. És per això que abans de res, has de treballar en la teva autoestima per valorar-te i sentir-te confiat/da. 
Season 2 Love GIF by NETFLIX

3. No et queixis constantment 
Segons els informes publicats per apps de lligar, les persones que tenen una actitud positiva i optimista, generen més interès que aquelles que adopten un comportament pessimista. Evidentment tots i totes tenim un mal dia i ens podem queixar, només faltaria, però una cosa és això i l'altre és enfocar sempre les coses de manera negativa. 
das schaffst du nie ariane alter GIF

4. Comparteix les teves passions 
S'ha comprovat que les persones que parlen sense manies dels seus interessos i comparteixen les seves passions (música, sèries, esport...), ens acostumen a resultar més atractives. No tinguis por de mostrar-te tal com ets i de parlar d'allò que t'agrada. 

Pin de Aileen Chen em P o p u r r i | Filmes, Fotos

5. Viu l'ara (i no parlis del teu/va ex) 
No hi ha cap problema en explicar anècdotes sobre la nostra anterior parella, però si parlem d'ell/a constantment, li estem dient a l'altra persona que encara no ho tenim superat. Si aquest és el cas -no tenir-hi superat- millor aparcar les cites per un temps i centrar-nos en nosaltres mateixos/es.
Couples - Mr. & Mrs. Humphrey (Dan ♥ Serena) #63 ~ "I've made massive,  heartbreaking mistakes but I've never stopped loving you." - Page 6 - Fan  Forum
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: