Logotip de Adolescents.cat

Selena Gómez i aquest famós esportista...nova parella?

per Redacció, el 2 de desembre de 2020 a les 10:32
Augmenten els rumors d'una possible relació entre Selena Gómez i Jimmy Butler. Segons publiquen diversos mitjans nord-americans, la cantant i el jugador de bàsquet han estat vistos junts sopant en un restaurant de Nova York. 

L'esportista, de 31 anys, i la cantant, de 28, de moment no han fet cap declaració al respecte, així que encara no es tracta d'una notícia confirmada. Sigui com sigui, les especulacions a través de les xarxes socials no paren de créixer i alguns testimonis asseguren haver-los vist passejar plegats en més d'una ocasió durant el mes de novembre. 

  Qui és Jimmy Butler? És jugador de l'NBA des de fa anys i actualment competeix amb l'equip dels Miami Heat, de Florida. Va tenir una infància i adolescència complicades: el seu pare va abandonar la seva família quan era un nen i la seva mare el va fer fora de casa amb 13 anys. Tot i les dificultats, el seu esforç constant i el seu talent pel bàsquet el van fer destacar molt aviat en aquest esport i li van obrir les portes de l'NBA, on ara és una estrella.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: