Logotip de Adolescents.cat

Per què hi ha gent que diu que el món podria acabar-se l'any que ve?

per Redacció, el 8 de desembre de 2020 a les 06:00

El 2020 està sent un any difícil, però hi ha algunes teories que prediuen que l'any 2021 no serà gaire millor. De fet, a l'Antic Testament s'indica que la fi del món tal com el coneixem tindrà lloc a finals de l'any vinent. A més, coincideix amb les primeres interpretacions de la teoria Maia, que també situen la fi del món en aquestes dates, concretament el 21 de desembre del 2021.

A totes aquestes teories, s'hi suma el que molts interpreten com una predicció dels Simpsons, una sèrie que, com sabeu, s'ha guanyat la fama d'endevinar el futur. En concret, l'episodi que ha cridat l'atenció és l'especial de Halloween "La Casita del Horror 31". En aquest, el Homer ha d'anar a votar a les últimes eleccions presidencials, però es queda adormit al pati de casa. La seva decisió provoca conseqüències negatives i l'any 2021 comença amb els carrers totalment en flames.

Si bé no es veu cap "apocalipsi", el capítol ha fet créixer la teoria que el món podria acabar-se el 2021. Sigui com sigui, són només especulacions que circulen a través de les xarxes socials.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: