Logotip de Adolescents.cat

7 pel·lícules romàntiques per tornar a veure els dies de fred

per Redacció, el 1 de desembre de 2020 a les 10:56

S'apropa Nadal i és per això que et proposem vuit pel·lícules que ens fan creure en l’amor en aquesta època tan màgica de l’any:

1.El viaje más largo

 

Narra la història d'amor entre en Luke, un jove cowboy i la Sophia, una estudiant universitària. Ell ha estat campió després d'haver patit una lesió i ella està a punt d'embarcar-se en el seu gran somni: treballar al món de l'art a Nova York.
 

2.Cómo deshacerte de tu jefe

 
Es tracta d'una comèdia romàntica protagonitzada per dos treballadors molt estressats per culpa dels seus superiors. Per posar fi a aquesta situació i desfer-se dels seus caps, idearan un pla: aconseguir que s'enamorin.
 

3.Sin compromiso

 
L'Emma i l'Adam són bons amics des de fa molt de temps i quasi arruïnen la seva relació per passejar una nit junts. En aquell moment decideixen preservar la seva amistat per sobre de tot, encara que tinguin relacions íntimes. Molt aviat, però, descobriran que és molt difícil mantenir una relació estrictament física sense contraure cap compromís i deixant al marge els sentiments.
 

4.El diario de Noa

 
Un clàssic. Tot comença quan en una residència de gent gran un home llegeix a una dona una història d'amor escrita en el seu vell quadern de notes. Aquesta és la història de Noah Calhoun i Allie Hamilton, dos adolescents que viuen a Carolina del Nord i que, tot i viure en dos ambients completament diferents, s'enamoren profundament i passen junts tot un estiu que es converteix en inoblidable. En acabar l'estiu, són separats pels seus pares i més tard per la guerra.
 

5.Call me by your name

 
El jove Elio Perlman passa l'estiu de l'any 1983 a la casa de camp dels seus pares, al nord d'Itàlia. Es passa el temps escoltant música, llegint llibres i nedant fins que un dia arriba un nou ajudant americà del seu pare. L'Oliver és un noi encantador, segur de si mateix i amb moltes inquietuds. A mesura que l'estiu avança, l'atracció entre ells es torna més intensa.
 

6.Más allá del amor

 
La Jade, una noia tímida que forma part d'una família privilegiada, i en David, un noi carismàtic i divertit, s'enamoren durant l'estiu després de graduar-se. La relació sentimental entre els protagonistes cada vegada es complica més. El pare d'ella intenta separar-los, però la seva passió els porta a afrontar situacions inesperades.
 

7.Carol

 
La història té lloc als anys 50, a Nova York. Està protagonitzada per Therese Belivet, una jove que somia amb una vida millor. Un dia coneix a Carol Aird, una dona elegant i sofisticada que es troba atrapada en un matrimoni infeliç. Entre elles dues sorgeix una atracció immediata que cada vegada s'anirà tornant més intensa i profunda fins a canviar les seves vides per sempre.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: