Logotip de Adolescents.cat

Digues la teva data de naixement i et diré quina és la teva vibració

per Adolescents.cat, el 30 de novembre de 2020 a les 13:35
La numerologia és una pseudociència que estudia el significat ocult dels números els quals, segons aquesta pràctica, posseeixen una vibració que ens influencia a diversos nivells.

Tenint en compte això, doncs, no és d'estranyar que la numerologia vinculi les dates de naixement a certes freqüències vibratòries. Freqüències que són un reflex de la nostra naturalesa i que ens poden ajudar a l'hora de marcar els nostres objectius. 


Segons la numerologia, podem conèixer aquestes freqüències, o dit d'altra manera, el "nostre camí de vida", sumant els números de la nostra data de naixement fins a obtenir una sola xifra. Us posem un exemple: 

30 de novembre de 1999:

30-11-1991
3+0+1+1+1+9+9+1= 25 
2+5= 7 
El 7 és el resultat final. 

Aquestes són les interpretacions de cada número: 
 
El número 1: la teva vibració és la individualitat 
Ets pioner/a, original, creatiu/va, i tens habilitats de líder. L'1 representa la determinació i la voluntat, és per això que ocupar un rol directiu/va en una empresa o organització, per exemple, podria ser una feina amb la qual et sentissis còmode. Quant a aspectes negatius, de vegades intentes imposar la teva manera de veure les coses i ets massa tossut/da. 
 
El número 2: la teva vibració és la cooperació 
Acostumes a treballar millor amb altres persones i ets una persona molt empàtica. Per tu els amics/gues i la família són el més important i sempre tens una visió col·lectiva de les coses. És per això, que et sentiries còmode fent feines de caràcter social i solidari. Quant a aspectes negatius, de vegades t'afecta massa el que els altres pensen sobre tu i això et crea inseguretats. 
 
El número 3: la teva vibració és el plaer 
Ets una persona entusiasta i comunicativa. T'agrada relacionar-te amb els altres i t'adaptes amb facilitat a diversos ambients. És per aquest motiu que et sentiries còmode fent feines de cara al públic o que requerissin cert grau d'organització, com ara relacions públiques. Quant a aspectes negatius, de vegades parles més del compte i et costa controlar els impulsos. 
 
El número 4: la teva vibració és l'organització
Ets una persona honesta, responsable, molt treballadora i amb molta paciència. A més a més, sempre intentes ser eficient: fer-ho tot de manera correcta i tan ràpid com pots. És per això, que series bo/na realitzant feines que impliquin cert grau de pressió, com ara presentador/a, comercial, etc. Quant a aspectes negatius, de vegades dius les coses sense pensar-les massa i pots semblar poc delicat/da. 
 
El número 5: la teva vibració és la llibertat 
Ets una persona inquieta i expressiva. Necessites viure noves experiències i tenir la sensació que estàs aprofitant cada segon. No t'agrada la rutina i tens molta imaginació. És per això que feines com el disseny gràfic, la publicitat o el periodisme encaixen amb tu. Quant a aspectes negatius, de vegades et pot l'ego i sempre vols tenir la raó. 
 
El número 6: la teva vibració és la responsabilitat 
És el número de l'amor desinteressat, de l'harmonia i de l'equilibri. Ets una persona molt afectuosa, servicial i amb un gran sentit de la responsabilitat. És per això, que feines com ara la de coordinador de personal o director/a d'un centre educatiu, per exemple, encaixen amb tu. Quant aspectes negatius, de vegades et deixes emportar massa per les emocions i no saps com gestionar-les. 
 
El número 7: la teva vibració és el coneixement 
Els que posseeixen el 7 tendeixen a ser persones solidàries i reflexives. Segurament, sents la necessitat de compartir el que saps amb els altres i t'encanta participar en debats. Feines com la d'escriptor/a o altres relacionades amb les humanitats, encaixen amb tu. En quant aspectes negatius, de vegades ets massa perfeccionista i et critiques a tu mateix de manera autodestructiva. 
 
El número 8: la teva vibració és l'esforç 
És el número de l'esforç i la determinació. Ets una persona molt lluitadora i ambiciosa, sempre has lluitat pel que vols i per tu és molt important assolir els teus objectius de manera justa, sense trepitjar a ningú. És per això, que series un gran emprenedor i director/a de negoci. Quant aspectes negatius, de vegades t'evaeix l'enveja i això et fa estar malament. 

 

El número 9: la teva vibració és la compassió 
Ets una persona molt emocional i tolerant. Sempre intentes comprendre els altres i no t'agrada jutjar ni ser jutjat. Ets generós/a i esperes sense donar res a canvi. És per això que et sentires molt còmode en feines com la d'educador/a social. Quant a aspectes negatius, de vegades ets desorganitzat/da i ho deixes tot per l'últim moment.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: