Logotip de Adolescents.cat

Aquests són els 3 signes de l'horòscop amb més tendència a ser infidels

per Redacció, el 18 de novembre de 2020 a les 11:27
Segons l'astrologia, hi ha signes de l'horòscop que, per les seves característiques, tenen tendència a enganyar les seves parelles. De fet, diverses empreses relacionades amb el món de les cites, han fet estudis per vincular les dates de naixement amb la infidelitat. 

Ambdues informacions assenyalen que hi ha 3 signes especialment propensos a l'engany: Àries, Bessons i Escorpí. Cal dir, que aquestes dades no són concloents: no han estat extretes a partir de cap estudi científic i per tant són més una curiositat que no pas una evidència. Dit això, i segons l'astrologia, aquestes són les característiques que provoquen que aquests 3 signes de l'horòscop tinguin tendència a la infidelitat: 


Aries on Apple iOS 14.2 Àries


Actuen instintivament i de vegades, de forma impulsiva. Això fa que de vegades no reflexionin prou sobre les conseqüències de les seves accions i prenguin decisions de manera precipitada. 


Gemini on Apple iOS 14.2 Bessons

 
Les persones d'aquest signe acostumen a ser curioses i s'avorreixen amb facilitat. Això fa que vulguin provar coses noves i viure noves experiències. És per aquest motiu que els pot costar mantenir l'interès amb algú en concret durant molt temps. 

Scorpio on Apple iOS 14.2 Escorpí

 
Els Escorpí són passionals, ambiciosos i normalment extravertits/es. Això fa que de vegades els sigui difícil esquivar les temptacions i es moguin pel que senten en aquell moment.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: