Logotip de Adolescents.cat

11 pel·lícules desconegudes de Netflix que voldràs veure

per Redacció, el 9 de febrer de 2021 a les 06:00
Netflix té un catàleg enorme i el més normal és passar-se una bona estona mirant títols de pel·lícules o sèries sense saber si encertaràs o no amb l'elecció. Si tens ganes de veure alguna cosa nova que et sorprengui, a continuació et deixem una llista amb pel·lícules desconegudes de Netflix que han estat molt ben valorades:

1.Sense límits


Tot i comptar amb Bradley Cooper com a actor principal, no és gaire coneguda. La pel·lícula narra la història d'Edward Morra, un aspirant a ser actor que pateix la síndrome del full en blanc i que ha patit una recent ruptura sentimental que fa que visqui una vida una mica caòtica. Tot canvia, però quan li ofereixen provar una droga que potencia la seva activitat cerebral fins al punt que és capaç de recordar tot allò que ha vist o escoltat al llarg de la seva vida.
 

2.Looper


Està protagonitzada per Joseph Gordon-Levitt i Bruce Willis. Aquesta pel·lícula ens situa en un món on és possible viatjar al futur per posar fi a la vida d'alguns individus que jugaran un paper fonamental més endavant. La història es complica quan Gordon-Levitt té l'encàrrec d'acabar amb una persona del futur que resulta ser ell mateix.
 

3.Codi Font


El protagonista d'aquesta pel·lícula és Colter Stevens (Jake Gyllenhaal). Aquest participa en un programa experimental del govern per tal de resoldre un crim que encara no ha succeït. La seva missió és viure una i una altra vegada l'atemptat per tal de descobrir qui és el culpable.
 

4.Pla Ocult


Aquesta pel·lícula és del gènere policíac i thriller. Narra un enfrontament entre un policia (Denzel Washington), un atracador (Clive Owen) i una broker de gran poder durant un segrest en un banc de Manhattan.
 

5.El nen que va domar el vent


Està basada en fets reals i inspirada en un llibre científic. El protagonista és William Kamkwamba, un nen de tretze anys que construeix una turbina eòlica per tal de salvar de la fam al seu poble de Malawi.
 

6.El pa de la Guerra


Està ambientada a Kabul, on les dones tenen prohibit treballar i guanyar diners. Narra la història d'una nena d'onze anys que es disfressa de nen per tal de poder treballar i mantenir la seva família, ja que s'està quedant sense recursos. Aquesta pel·lícula va estar nominada a millor llargmetratge d'animació als Oscar.
 

7.Kubo i les dues cordes màgiques


Kubo és un nen que viu juntament amb la seva mare malalta en una cova dalt una muntanya. Un dia desobeeix a la seva mare i no torna a casa abans de fer-se de nit. En aquest moment és on comença la seva aventura on haurà de trobar una armadura màgica per lluitar contra déus i monstres. És considerada una de les millors pel·lícules d'animació que es poden trobar a Netflix.
 

8.La noia que saltava a través del temps


Es tracta d'una pel·lícula d'animació que narra la història de Makoto Konno, un estudiant de secundària que un dia descobreix que és capaç de saltar a través del temps. El problema és que decideix fer certes coses que, tot i que sembla que no tenen importància, repercutiran de manera dràstica al seu futur.
 

9.Padman


Explica la història d'un empresari que en adonar-se de tot que suposa la menstruació, decideix començar a fabricar i comercialitzar compreses a baix cost per les dones de les zones rurals de l'Índia.
 

10.Contratemps


El protagonista és Mario Casas i interpreta el personatge Adrian Doria, un exitós empresari que es troba que la seva vida s'ha convertit en un malson. Un matí es desperta a una habitació d'hotel juntament amb el cadàver de la seva amant i compta amb una assessora que l'ajuda a preparar el cas per a demostrar la seva innocència.
 

11. Els nens llop


Una nena s'enamora un home llop i té dos fills amb ell, Yuki i Ame. El llop mor poc després i ella ha d'educar sola als nens tenint en compte que els dos van néixer també amb la capacitat de convertir-se en llops. La protagonista es muda al camp, però no podrà mantenir el secret dels seus fills durant gaire temps.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: