Logotip de Adolescents.cat

9 motius per tenir una llum de sal de l'Himàlaia a casa

per Redacció, el 8 de gener de 2021 a les 08:10
Tenir una llum de sal de l'Himàlaia a casa pot tenir diversos aventatges. S'ha demostrat que neteja i purifica l'ambient de manera natural i que té molts beneficis per a la salut. Un article publicat a De mi casa al mundo explica quins són aquests beneficis:

1.Neteja l'aire


Aquesta llum és capaç d'"eliminar" la pols, el pol·len, el fum del tabac i altres contaminants que es poden trobar a l'aire. Això és possible gràcies a la higrometria, que atrau les molècules d'aigua que hi ha a l'ambient i les absorbeix, així com diverses partícules estranyes que es poden trobar a l'habitació i que quedaran atrapades a la sal.

2.Redueix les al·lèrgies i els símptomes d'asma


Elimina partícules microscòpiques com la pols, els fongs i similars. D'aquesta manera aconsegueix reduir els símptomes de les al·lèrgies i de l’asma.

3.Protegeix els pulmons


És capaç d'absorbir ions positius i expulsar ions negatius, que són aquells que es troben a la natura i que ens ajuden a mantenir els nostres pulmons protegits. Els ions positius no són bons per la salut i solen ser generats per aparells electrònics. Així doncs, les llums de sal ajuden a filtrar l'aire de manera més eficient.

4.Augmenta l'energia


Els ions negatius ens revitalitzen, ja que com explica l'expert Pierce J. Howard, augmenten el flux d'oxigen al cervell amb el resultat de tenir un major estat d'alerta, disminuint la somnolència i aportant més energia mental.

5.Contrarresta les vibracions electròniques


L'exposició prolongada a radiacions electromagnètiques que desprenen aparells electrònics com l'ordinador, telèfon mòbil i la tauleta produeix un augment de l'estrès, causa fatiga crònica i redueix la resposta immunològica del cos. Així, els ions negatius que emeten les llums de sal ajuden a contrarestar d'aquestes radiacions.

6.Ajuda a dormir millor


L'exposició a ions positius a l'aire afecta la qualitat del son. Per això aquestes llums milloren el son gràcies a l'expulsió de ions negatius.

7.Millora l'estat d'ànim i la concentració


Els ions negatius milloren el subministrament de sang i oxigen al cervell proporcionant un augment en l'alliberació de serotonina, el neurotransmissor que ens fa sentir més feliços. Això afecta l'estat d'ànim i pot ajudar-nos a relaxar-nos i a descansar alhora que també millora la nostra concentració.

8.Redueix l'electricitat estàtica a l'aire


També ajuda a neutralitzar les partícules ionitzades de l'aire que causen l'electricitat estàtica, que tot i que no és perjudicial per a la salut pot arribar a ser molt molest.

9.Són una font de llum respectuosa amb el medi ambient


Són naturals i utilitzen bombetes que consumeixen poca energia.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: