Logotip de Adolescents.cat

La nova sèrie adolescent que potser no coneixes i val la pena veure

per Redacció, el 16 de novembre de 2020 a les 10:27
Hi ha sèries que no es converteixen en tendència, malgrat tenir un bon guió i personatges interessants. Aquest és el cas de Gran Army, una producció estrenada a Netflix fa poques setmanes que explica la vida d'un grup d'adolescents. 

La ficció, a diferència d'altres sèries juvenils, ens presenta una trama realista en què els protagonistes han de fer front a problemes econòmics, sexuals...mentre lluiten per tenir un bon futur. Així doncs, és més similar a Skins o a Skam, que no pas a Élite. Us expliquem més detalls sobre els cinc protagonistes que formen part de Grand Army:


Joey (Odessa Adlon)


La Joey, una de les noies més populars de l'institut, lluita per acabar amb les desigualtats i lidera un moviment feminista que cada cop pren més força.

Dominique (Odley Jean)

 
El jove intenta cuidar dels seus dos germans petits, mentre estudia per intentar no suspendre cap assignatura. La pressió i l'estrès, però, faran que acabi explotant. 

Leila (Amaya Yoo)


La Leila se sent fora de lloc i les seves inseguretats la condueixen a fer coses de les quals després s'acabarà penedint.


Jay (Maliq Johnson)


Es vol dedicar al món de la música i té molt talent, però la seva situació econòmica li impedeix avançar. 

Sid (Amir Bageria)


El Sid s'esforça al màxim per complir el seu somni, anar a Harvard, mentre descobreix la seva sexualitat enmig dels dubtes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: