Logotip de Adolescents.cat

Per què Aitana ha decidit canviar el títol d'aquesta cançó?

per Redacció, el 13 de novembre de 2020 a les 11:09
Aitana Ocaña està vivint un gran moment professional. Aquesta setmana ha anunciat la seva col·laboració amb Katy Perry en un remix de Resilient i també ha donat a conèixer que el desembre traurà nou disc, 11 razones. 

Un àlbum on hi podrem trobar temes compartits amb artistes com Beret, Natalia Lacunza i Sabastián Yatra! De fet, la cantant ja ha publicat la llista de cançons que formaran part del nou disc i n'hi ha una que ha cridat especialment l'atenció als seus fans: % Dividido.

Diversos usuaris han preguntat a l'artista per què havia utilitzat el símbol de percentatge (%) en comptes del de divisió (÷), el qual, segons ells, seria més apropiat per a la cançó. Aitana no ha volgut deixar-los amb el dubte i ha aclarit que es va optar per aquest símbol (%) perquè apareix en tots els teclats. La representació de divisió (÷), en canvi, no és present en tots els ordinadors i mòbils. 


Malgrat tot, i després de reflexionar, l'artista ha assegurat que canviaran el títol per "÷Dividido" en el disc digital per tal d'evitar confusions.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: