Logotip de Adolescents.cat

Així seran els protagonistes de la nova versió de Gossip Girl

per Redacció, el 11 de novembre de 2020 a les 08:51
Fa uns temps us explicàvem que s'estava preparant una nova versió de Gossip Girl. La sèrie s'havia d'estrenar aquest 2020, però a causa del coronavirus el seu llançament es va haver de posposar. Doncs bé, malgrat tot, el rodatge s'ha pogut dur a terme amb èxit i ja en tenim les primeres imatges! 

La que més ha cridat l'atenció als usuaris, ha estat la dels nous protagonistes asseguts a les mítiques escales del MET, ja que es tracta d'un fotograma que recorda clarament a la sèrie original. Cal deixar clar, però, que els protagonistes d'aquesta nova producció no són una "còpia" dels personatges de Gossip Girl. És a dir, no hi apareixeran ni Serena Van der Woodsen ni Blair Waldorf. 
 

La ficció se centrarà en una nova generació d'adolescents d'escoles privades de Nova York que tornaran a ser víctimes de la vigilància social i dels xafardejos. Els encarregats de donar vida als nous protagonistes seran Eli Brown, Jordan Alexander, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Savannah Smith, Thomas Doherty i Zion Moreno, els quals podrem veure en pantalla el 2021, quan s'estreni la sèrie.
 
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: