Logotip de Adolescents.cat

Aquest és el temps que ens cal per saber si una persona ens agrada o no, segons un estudi

per Redacció, el 9 de novembre de 2020 a les 13:31
Quan comences a conèixer una persona poden passar dues coses: que des del primer moment sentis que hi ha molta connexió i química o bé que sentis que no t'acaba de convèncer, però no sàpigues ben bé el perquè. En aquest segon cas és on apareix la gran pregunta: fins quan hauria de seguir intentant-ho?

El temps i l'enamorament

Segons un estudi publicat a El Confidencial, el temps necessari per saber si una persona t'agrada o no són quatre cites de diverses hores. A més, és recomanable que aquestes quedades -virtuals o presencials- siguin diferents: es pralin de diferents temes, es facin activitats... Així és com podràs realment conèixer a la persona i determinar, passat aquest temps, si pots imaginar-te un futur al seu costat.

Així doncs, si passades aquestes cites encara no sents papallones a l'estómac, però tampoc ets capaç de prendre una decisió, el més probable és que no sentis res cap aquella persona. A vegades, simplement trobes a algú a qui li agrades i et fa cas i t'agrada aquesta sensació, però no n’estàs enamorat/da.


D'altra banda, cal tenir en compte que és possible que sentis que les cites són "mediocres" a causa de l'ideal de l'amor romàntic que tant has vist a les pel·lícules. Per això és important que no et frustris i et prenguis el temps que faci falta, quatre cites o més, per prendre una decisió.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: