Logotip de Adolescents.cat

WhatsApp inclou una de les funcions més esperades

per Redacció, el 6 de novembre de 2020 a les 10:24
Per fi ha arribat una de les opcions més esperades de WhatsApp: els missatges que s'autodestrueixen. L'app va anunciar aquesta funció el 2019 i per fi l'ha posada en marxa en la seva nova actualització. 

Com funciona? 

Per poder utilitzar aquesta opció, cal accedir a la configuració i activar la secció "missatges temporals". Un cop fet, els missatges que s'enviïn al xat seleccionat s'eliminaran al cap de 7 dies. Això només afectarà els textos rebuts des que s'hagi activat la funció, no els missatges anteriors. En un xat individual, qualsevol usuari pot activar o desactivar aquesta funció. En un xat grupal, en canvi, només ho poden fer els administradors del grup. 

Dit això, també cal assenyalar que aquesta funció té alguns inconvenients. Per exemple, si una persona respon un missatge, aquest text es mantindrà en la conversa encara que el missatge original s'hagi "autodestruït". Per tant, no s'eliminarà tot el contingut. 


Com activar la funció: 
 En un xat individual

 Obre el xat de WhatsApp. 
 Prem el nom del contacte. 
 Prem Missatges temporals. 
 Si se t'indica, prem continuar. 
 Selecciona activats.

 En un xat de grup (només l'administrador/a) 

 Obre el xat de grup de WhatsApp. 
 Clica el nom del grup. 
 Clica Missatges temporals. 
 Si se t'indica, clica continuar.
 Selecciona activats.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: