Logotip de Adolescents.cat
AUDIO

​​​​​​​​PODCAST: Com afecta la COVID a la salut mental dels joves?

per Redacció, el 4 de novembre de 2020 a les 15:00
*et recomanem posar-te auriculars per tenir una experiència millor

Vacunes, tractaments, d'estats d'alarma, restriccions, tocs de queda... Però algú està parlant de les emocions? Aquests últims dies, amb un segon confinament a les portes, això sembla, hi ha qui comença a sentir-se baix d'ànims, més aixafat, frustat o irritable. Molta gent jove té la sensació que el futur no pinta massa esperançador i senten tristos.

En aquest podcast, la periodista Cèlia Forment i Bori recull notes de veu de nois i noies que expliquen com se senten i la psicòloga, Sònia Sánchez, ens explica com podem sobreviure als estats d'ànim negatius d'aquests dies.



 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: