Logotip de Adolescents.cat

Aquests dos actors deixaran Élite després de la quarta temporada

per Redacció, el 5 de novembre de 2020 a les 11:55
Élite s'ha convertit en una de les sèries més exitoses de Netflix. Els seus creadors l'han dotat de molt reconeixement internacional i els seus protagonistes han aconseguit fans arreu del món.m Actualment s'està rodant la quarta temporada i fa dies ja es va saber que els personatges interpretats per Danna Paola, Ester Expósito, Álvaro Rico i Mina El Hammani ja no en formaran part.
El que ha sorprès, però, és la notícia que han confirmat Itzan Escamilla i Omar Ayuso, no formaran part de la possible cinquena temporada de la sèrie, segons han explicat a la revista Hola. Els actors afirmen que tenen ganes d'acabar, tot i que estan segurs que després ho trobaran molt a faltar.

Sembla que encara podrem gaudir, però, dels actors Miguel Bernardeau i Arón Piper, els gairebé únics que formen part del repartiment original i que, de moment, no tenen pensat deixar-ho.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: