Logotip de Adolescents.cat

Per què Tik Tok és addictiu?

per Redacció, el 4 de novembre de 2020 a les 06:00
Tik Tok és la xarxa social del moment. Aquesta plataforma xinesa en només 3 anys ha arribat als 1.000 millons d’usuaris i s’ha convertit en una autèntica revolució entre els joves. El seu contingut, com ja sabeu, es basa en vídeos curts, d’entre 15 segons i un minut, als quals se’ls hi poden afegir diferents filtres i músiques de fons. Us heu preguntat mai per què són tan addictius? Sonia Got ho explica a Innovación Audiovisual.

1.Durada

La seva durada aconsegueix que t’hi enganxis. La majoria de vídeos no superen els 15 segons i per això es fa tan difícil sortir de l’aplicació una vegada hi has entrat. No costa res mirar-ne el següent!
Charli DAmelio Cute GIF - CharliDAmelio Cute Tiktok - Descubre & Comparte  GIFs

2.Arrencada
Estrenar-te a una xarxa social sempre és dur, però Tik Tok hi posa solució. Encara que no segueixis a ningú, t’apareixeran vídeos que la plataforma considera que estan funcionant bé i que faran que t’enganxis. Aconsegueixen sorprendre’t i així assegurar-se que tornaràs.

3.Varietat
Tot i ser vídeos bastant irrellevants que probablement oblidaràs al sortir de l’aplicació, la seva diversitat t’atrapa. Vídeos graciosos, d’animals, de balls, de receptes… Hi trobaràs el que vulguis!

4.Swipe
La facilitat de la seva navegació fa que amb un sol toc de pantalla passis al següent contingut gairebé sense adonar-te’n. Segueix el sistema dels stories d’Instagram i aconsegueix que no se t’escapi res.
Love Island Reaction GIF by Videoland
5.Compartir
Aquesta funcionalitat és completament diferent a Tik Tok que a la resta de xarxes socials que coneixem. Quan comparteixes, es descarrega el vídeo complet al teu dispositiu -si el seu creador així ho permet- perquè l’enviïs a qui vulguis i per on vulguis! 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: