Logotip de Adolescents.cat

6 coses que mai hauríem de dir per WhatsApp

per Redacció, el 4 de novembre de 2020 a les 06:00
Parlar per Whatsapp pot ser més difícil del que ens pensem. Alguna vegada t’has penedit d’haver enviat un missatge? La Tina Gilberston, experta en psicologia, ens explica quines són les coses que mai hauries de dir per Whatsapp a Psychology Today.

1.Queixes 

No ens agrada escoltar-les i menys llegir-les! A no ser que facis un bon ús de les emoticones i els signes d’exclamació, poden portar a confusions. Si no pots trobar-te amb la persona, una videotrucada pot ser una bona opció.
sorry gina rodriguez GIF

2.Disculpes 
Aquest tipus d’explicacions poden ser més complicades de gestionar per Whatsapp. Es perdran emocions i la disculpa no sonarà del tot sincera. La interacció i la veu juguen un paper molt important. Pren-te el temps que necessitis per fer-ho a través d’una trucada. 

3.Problemes
Parlar dels problemes tampoc és una bona idea! Està demostrat que tenir aquestes converses a la vida real són molt més reconfortants tant per la persona que els explica com per qui els escolta. 

4.Bombes informatives
Aquests missatges compten amb un factor sorpresa que pot tenir un efecte destructiu. Confessions com “crec que t’estimo” mereixen ser escoltats. Si no pots esperar a fer-ho en persona, sempre serà millor una trucada.
i love you kiss GIF
5.Secrets 
Per molt que confiïs plenament en l'altra persona, no és una bona idea. Els missatges queden allà per sempre i, per molt que els esborris, seran testimonis d’un secret que ja no podràs negar. 

6.Informació privada
Contrasenyes, fotos compromeses, informació bancaria… res que no vulguis que quedi exposat a Internet hauria de ser enviat per Whatsapp. Totes aquestes coses, com més lluny de les xarxes millor!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: