Logotip de Adolescents.cat

La gent està flipant amb les integrants d'aquest nou grup musical

per Redacció, el 2 de novembre de 2020 a les 13:25
Aquestes setmanes s'han donat a conèixer les integrants d'AESPA, un nou grup musical de K-Pop. Fins aquí res estrany. La sorpresa ha arribat quan la companyia SM Entretainment ha anunciat que algunes de les cantants no seran de carn i ossos sinó que seran avatars virtuals. 

Segons han indicat els seus creadors, la idea amb aquest nou grup és deixar enrere els límits que separen el món real del món virtual. De fet, aespa és una combinació d'"ae", avatar experience, i "aspect". 

 

SM Entretainment vol començar una nova era en el món del K-Pop i la cultura en la qual els cantants puguin ser tant humans com virtuals, igual que passa amb els influencers. I és que, a hores d'ara ja existeixen diversos instagramers digitals que compten amb milions de seguidors i que generen beneficis milionaris pels seus creadors i creadores. Què en penseu?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: