Logotip de Adolescents.cat

Quant cobren per post les concursants de «La isla de las tentaciones?»

per Redacció, el 2 de novembre de 2020 a les 11:45
Tot i que ja fa setmanes que els i les concursants van tornar a casa, La isla de la tentaciones continua sent un dels temes més comentats a les xarxes socials i un dels que més polèmica genera.L’última qüestió en crear debat ha estat una dada revelada pel diari El País: els diners que cobren per post d’Instagram algunes de les concursants.

Quant cobren per post d'Instagram?

I és que, segons el mitja citat, la Melodie i la Melyssa s’emporten uns 2.000 euros per cada publicació patrocinada que difonen a través de les xarxes socials. Per tant, tenint en compte que fan unes 10 col·laboracions publicitàries mensuals, s’embutxaquen cada una 20.000 euros només a través d’Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Desde hace unos meses empecé a tomar estas pastillas y para mí ha sido un descubrimiento porque, a pesar de hacerme muchos tratamientos al cabo del año para recuperar el cabello, a veces es necesario fortalecerlo desde el interior. Estas pastillas de @sanaexpertespana son veganas y 100 × 100 naturales, y para mí esto es muy importante porque lo natural siempre es lo mejor que le podemos aportar a nuestro cuerpo. He notado un cambio increíble en el pelo, y en las uñas tengo un brillo que hacía años, así que os animo a probarlo y ya me contaréis que tal 😌


Una publicación compartida de MELODIE PEÑALVER (@melodiepe) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎁SORTEAZO!! 2 IPHONES 11 Y 2 PLAZAS EN EL MEJOR CURSO DE E-COMMERCE DE ESPAÑA😱📱📱 . ⚡Se nos ha ido la cabeza y hemos decidido sortear con mis amigos @soyhamzaa & @soyaymane 🤯 2 iphones 11 y 2 plazas en el mejor curso de e-commerce de España! 💻 _ 👇 Para participar👇 . 1️⃣ Darle un like a mi post y etiquetar a 3 amig@s (se puede etiquetar todas las veces que queráis, pueden participar cuentas privadas también!!) . 2️⃣ Seguir estas cuentas @melyssapiinto @soyhamzaa y @soyaymane [Lo comprobaremos !🔍] . Bonus 1: Para tener más posibilidades de ganar, podéis compartir este post en vuestra historia . Bonus 2: Participar al concurso en los perfiles de @soyhamzaa y @soyaymane. . El sorteo se cierra el 03 de noviembre y anunciaremos los ganadores en los proximos dias en la cuenta de @soyhamzaa y @soyaymane mediante un live Instagram. Podeis participar con cuentas privadas pero no vale mencionar famosos o gente que no conoceis 😂 . 😱QUE ILUSION 🙈 MUCHA SUEEEEERTE A TODOS!!!

Una publicación compartida de Melyssa Pinto (@melyssapiinto) el




A alguns usuaris els sembla indignant que es paguin tants diners per una simple publicació quan actualment, a Espanya, els sous dels joves no acostumen a superar els 1.200 euros menusals. Vosaltres què en penseu?
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: