Logotip de Adolescents.cat

El popular truc contra l'acne que no hauríeu de seguir

per Redacció, el 29 d'octubre de 2020 a les 11:50
A Tik Tok, igual que passa amb la resta de xarxes socials, hi trobem centenars de trucs de bellesa i molts d'ells estan relacionats amb l'acne. Si bé n'hi ha alguns que són efectius, altres poden arribar a ser contraproduents i s'han d'evitar. 

Així ho asseguren diverses farmacèutiques i dermatòlogues en un article al Huffington Post. En concret, les expertes desaconsellen seguir una surgència molt freqüent a Tik Tok, la de tractar els granets amb gel, tovalloletes i aigua calenta. 

 

Skincare! #glowup #foryoupage #skincare #fyp

Brittany (@brittanymurillo_) has created a short video on TikTok with music lmk slow version. | Skincare! #glowup #foryoupage #skincare #fyp

Per què és millor evitar aquest truc contra l'acne? 

Manipular els granets augmenta la possibilitat que apareguin lesions secundàries com ara marques o cicatrius. A més, també hi ha risc que s'infectin i ens acabin fent mal. Així doncs, segons les expertes, el millor que podem fer és aplicar un producte assecant damunt els granets i no tocar-los més.

Dit això, també cal tenir en compte, que alguns dels vídeos resulten ser un engany, com el que podeu veure més amunt. Tal com assenyalen les dermatòlogues al Huffington Post, la protagonista del clip en cap moment mostra si té un gra o no, ja que de seguida s'aplica un glaçó sobre la pell. 

En l'article que trobareu més avall, podeu trobar alguns consells per combatre l'acne i els granets provocats per les mascaretes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: