Logotip de Adolescents.cat

Segons els experts hi ha una hora ideal per anar a dormir i és aquesta

per Redacció, el 28 d'octubre de 2020 a les 12:24
Segons el baròmetre de CIS, la majoria de la població se'n va a dormir entre les 23:00 i les 01:00 de la nit. És un bon horari per posar-se el llit? Existeix realment un "moment ideal" per anar-nos-en a descansar? Segons els experts de The Sleep Council, sí. 

Quina és la millor hora per anar a dormir? 
 Els professionals de l'àmbit del son assenyalen que la franja ideal per posar-se al llit se situa entre les 22.00 i les 23:00. De fet, un estudi dut a terme per Forza Supplements assenyala que les persones que comencen a descansar a aquesta hora, aconsegueixen tenir una rutina del son més estable i consistent. A més a més, també és recomanable anar a dormir abans de les 23 perquè: 

 Permets que el teu cos tingui uns 20 minuts de son profund i uns 90 minuts de son no REM abans que arribi la mitjanit. 
 Aconsegueixes descansar millor.
 Adquireixes hàbits saludables relacionats amb el son que influeixen positivament en el teu dia a dia: descansar correctament fa que tinguis més energia, que et concentris més fàcilment, etc.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: