Logotip de Adolescents.cat

Estan junts la Rosalía i aquest famós cantant?

per Redacció, el 28 d'octubre de 2020 a les 09:55
Els rumors sobre una possible relació entre Rosalía i Rauw Alejandro continuen creixent. El motiu? Unes imatges que la cantant ha publicat al seu Instagram amb un ram de roses i que l'artista porto-riqueny ha comentat. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias x las flores bb🥺💐💘


Una publicación compartida de LA ROSALÍA (@rosalia.vt) el


El cert és que cap dels dos menciona el nom de l'altre, però tot i això els fans estan convençuts que les roses són un regal de Rauw Alejandro a Rosalía. De fet, la teoria sobre la seva suposada relació ve de lluny. Els rumors van començar a l'estiu, quan la cantant a viatjar a Puerto Rico i va compartir un dia d'esport i motos amb l'artista. Arran d'aquí, alguns usuaris es van fixar en el fet que hi havia més detalls que els relacionaven. Per exemple, en diversos stories que han publicat apareixen amb les mateixes peces de roba o en ubicacions molt similars. 

Sigui com sigui, de moment cap dels dos s'ha pronunciat sobre el tema, així que ara mateix només són suposicions.
 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: