Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents ens expliquen l'experiència més estranya que han viscut mai en un llit [VOL. 3]

per Redacció, el 23 d'octubre de 2020 a les 12:54
Ens passem gran part de la nostra vida al llit: hi dormim, hi somiem, hi follem, hi mirem sèries, hi compartim secrets...És per això que us vam voler preguntar: quina és l'experiència més estranya que heu viscut mai en un llit? Aquestes són algunes de les respostes que ens vau enviar. Al formulari que trobareu més avall, ens podeu explicar noves experiències.

 


Versió sense playbuzz

Noi, 15 anys 
Un dia em vaig despertar a mitjanit i estava amb la manta mig enrotllada i jo de cap per avall i creuat al llit... Vaig estar 10 min intentant-me posar bé a les fosques. 

Noi, 15 anys 
Durant molt temps, quan era més petit, em despertava gairebé cada dia veient una ombra davant meu que als segons desapareixia. 

Noia, 16 anys 
Vaig anar a un casal i compartia habitació amb 3 noies més. L'endemà quan ens vam despertar ens van dir que jo i una altra noia havíem estat mentre dormíem. Pel que es veu el que dèiem tenia sentit. 

Noia, 15 anys 
Estava a una casa passant l'estiu i al jardí hi havia moltes formigues. A la nit, sense jo sé conscient, vaig començar a cridar que estava tot el llit ple de formigues i que em pujaven pel cos. Vaig despertar a tothom. Quin malson de merda. 

Noia, 17 anys 
Un dia em vaig despertar a les 00.00 en punt, vaig mirar l'hora i no sé per què vaig assimilar que les 12 eren les 7 i em vaig aixecar, vestir... Estava amb la motxilla posada i a la porta quan em vaig adonar que eren les 00.15. Vaig tornar al llit.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: