Logotip de Adolescents.cat

Aquest comportament ha augmentat des que va començar la pandèmia: t'hi sents identificat/da?

per Redacció, el 14 d'octubre de 2020 a les 11:33
Des que va començar la pandèmia, mentim més. Així ho asseguren diversos experts en psicologia a Cosmopolitan. Aquest augment dels enganys es deu bàsicament a dos factors: primer a la situació d'estrès i aïllament que estem vivint i segon a l'ús de mascaretes.

La incertesa generada per la Covid, fa que estiguem nerviosos i fins i tot pot provocar que ens sentim angoixats. És per aquest motiu, asseguren els experts, que mentim més: posem excuses per evitar que ens facin més preguntes i perquè ens resulta més còmode. (Qui durant aquesta pandèmia, no s'ha inventat una excusa per no quedar o no fer una videotrucada?).

D'altra banda, la mascareta ens fa sentir "més segurs" a l'hora de mentir perquè tapa les expressions de la nostra cara. 

Tot plegat ha fet que augmentin els enganys i que cada vegada ens acostumem més a posar excuses, comportaments que hauríem d'intentar evitar. I és que, mentir, a la llarga, ens acaba passant factura i se'ns pot girar en contra.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: