Logotip de Adolescents.cat

WhatsApp deixarà de funcionar en tots aquests mòbils el 2021!

per Adolescents.cat, el 14 d'octubre de 2020 a les 10:22
Com passa cada any, el 2021 també hi haurà alguns models de mòbils en què WhatsApp deixarà de funcionar. I és que el ritme de les actualitzacions provoca que diversos dispositius quedin obsolets i no siguin disponibles amb la popular app de missatgeria. 

Segons ha informat la companyia, per poder utilitzar l'aplicació correctament a partir de l'1 de gener de 2021, s'haurà de tenir, com a mínim, una versió Android 4.0.3 o iOs 9. Les que siguin anteriors a aquestes, deixaran de ser compatibles. 


 Per consultar quin sistema operatiu té el vostre mòbil, heu d'anar a "configuració" i accedir a l'aparat "sobre aquest mòbil" ("acerca del teléfono"). Allà podreu veure quina versió té el vostre smartphone.

Aquests són alguns dels dispositius afectats:


- iPhone 4S
- iPhone 5 y 5c
- iPhone 5s
- LG Optimus Back
- HTC Desire
- Samsung Galaxy S2
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: