Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 17 d'octubre de 2020 a les 08:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?

 


Versió sense playbuzz


Segons el Llibre Guiness dels Rècords, la universitat més antiga del món és la de Qarawiyyin, al Marroc. Es va fundar al 859.

Les galetes oreo són més antigues que el pa bimbo. L'empresa que les fabrica es va crear el 1912, mentre que la famosa companyia de pa de motlle no va començar a funcionar fins al 1931. 

L'obrellaunes va ser inventat 45 anys després de l'aparició dels productes enllaunats. Fins llavors obrien les conserves amb ganivets. 

Es diu que el plàtan és un dels aliments que conté més potassi. El cert, però, és que n'hi ha d'altres, com l'advocat que en contenen gairebé el doble.

El 2012 una dona desapareguda durant les seves vacances a Islàndia va ser trobada sana i estàlvia. Bé, de fet va resultar que ella mateixa es trobava dins el grup de cerca. Segons va informar, no es va reconèixer en la descripció que havia donat la policia i per això va decidir participar com a voluntària. Més tard va saber que s'estava buscant a ella mateixa.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: