Logotip de Adolescents.cat

Aquesta és la millor hora del dia per estudiar o fer exàmens, segons la ciència

per Redacció, el 8 d'octubre de 2020 a les 11:24
En quin moment del dia som més productius? Hi ha alguna hora en què ens concentrem més? Aquestes són algunes de les preguntes que respon un estudi dut a terme per la Universitat de Monash i la Universitat de Granada i publicat aquest 2020. 

Després d'analitzar el rendiment de 500.000 estudiants universitaris, els investigadors han arribat a la conclusió que hi ha 3 moments clau de productivitat: les 9:00, les 13:30 i les 16:30. Ara bé, el pic màxim d'eficiència es dóna al migdia: els científics han descobert que quan els exàmens es realitzen entre les 13:00 i les 14:00 els estudiants obtenen més bons resultats.


Estudiar Anime GIFs | Tenor

El cert és que les conclusions són sorprenents perquè normalment al migdia, quan tenim gana, tendim a pensar que estem menys concentrats. Una creença falsa, ja que, segons aquest nou estudi, és precisament quan som més productius. Així doncs, les millors hores per concentrar-nos i fer feina de l'institut o la universitat són: a primera hora del matí, abans de dinar i a les 4 de la tarda.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: