Logotip de Adolescents.cat

La mascareta ajuda a lligar? Això diu un nou estudi

per Adolescents.cat, el 8 d'octubre de 2020 a les 09:57
Com et quedes si et diem que podries lligar més portant mascareta? Ho diu la ciència! Un estudi fet a Pensilvània afirma que els rostres coberts amb mascareta són més atractius/ves.

Ho va explicar la Doctora Ana Molina al seu perfil d’Instagram. És metgessa i divulgadora de l’Hospital Fundació Jiménez Díaz a part de professora de dermatologia de la UAM. L’estudi de la Universitat de Pensilvània va analitzar més de 500 casos i va arribar a la conclusió que sí, que estem més atractius/ves amb mascareta ja que quan ens tapem la cara dos terços, semblem més guapos/es.


I per què passa això? Com explica la Doctora Ana Molina, “ens atrauen les cares simètriques i com que la mascareta amaga el nas, la boca i la barbeta, deixem de percebre asimetries en aquestes àrees i els rostres ens semblen menys imperfectes. A més, quan veiem a una persona amb mascareta, el nostre cervell s’imagina tot allò que no veu. I la nostra ment, que no és tonta, li atribueix la millor forma possible a aquesta percepció”.

Així que ja ho saps, si estàs pensant en actualitzar la teva foto de WhatsApp, Instagram, TikTok o qualsevol altra xarxa social, podries plantejar-te fer-te-la amb mascareta. Què en penses, hi estàs d'acord?


Aquí et deixem el post de la Doctora Ana Molina amb la seva explicació:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pues ya lo tienes, si buscabas una razón de peso y no te bastaba con la gran función que la mascarilla ejerce en la prevención de COVID19 🦠, ahora ya no tienes excusa 😂 porque... "SI TE PONES MASCARILLA, LIGARÁS DE MARAVILLA 🤣”. . Al menos eso afirma el estudio 'Beauty and the mask' elaborado por investigadores de la Universidad de Pensilvania que, tras analizar más de 500 casos, llega a la conclusión de que los rostros cubiertos con mascarillas quirúrgicas son juzgados como más atractivos. Vamos, que la gente con dos tercios de la cara tapada ⁠nos parece más guapa🤦‍♀️. . ¿Y por qué pasa esto? porque nos atraen las caras simétricas, y como la mascarilla oculta la nariz, boca y mentón 😷, dejamos de percibir asimetrías en esas áreas y los rostros nos parecen menos imperfectos. Además, cuando vemos a una persona con mascarilla, nuestro cerebro 🧠 rellena todo aquello que no ve. Y nuestra mente, que no es tonta, le atribuye la mejor forma posible a esa percepción (pudiendo rellenar con Brad Pitt, para qué andarse con tonterías 😂). . Esto es similar al concepto de terminación modal y se parece también al de koinofilia 👌que os he comentado alguna vez, un mecanismo que se activa en nuestro cerebro cuando observamos una imagen incompleta. Nuestra mente utiliza información genérica de caras promediadas que hemos almacenado a lo largo de los años para completar la región facial oculta😷. . #dermatology #pie #armoniafacial #simetria #mascarilla #covid19 #belleza #terminacionmodal #koinofilia

A post shared by Ana Molina-Dermatóloga (@dr.anamolina) on

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: