Logotip de Adolescents.cat

6 pel·lícules sobre el despertar sexual que voldràs veure

per Redacció, el 3 d'octubre de 2020 a les 09:02
Cadascú viu i descobreix el sexe a la seva manera. Avui us portem diverses pel·lícules que tracten el despertar sexual des de diferents punts de vista. N'heu vist alguna? 

 



Versió sense playbuzz

La vida d' Adèle 
L'Adèle té quinze anys i dubtes sobre la seva sexualitat. Una nit coneix i s'enamora inesperadament de l'Emma. La relació que començaran farà que s'adoni dels prejudicis dels seus familiars i amics. 

Call me by your name
Elio Perlman (Timothée Chalamet) és un jove de 17 anys que passa l'estiu a la casa de camp dels seus pares, al nord d'Itàlia. Es passa el temps escoltant música, llegint llibres i nedant. Tot canvia el dia que arriba Oliver (Armie Hammer), el nou ajudant americà del seu pare. Entre tots dos sorgirà una química especial que els portarà explorar sensacions que fins llavors no havien sentit. 

Lady Bird 
La pel·lícula escrita i dirigida per l'actriu Greta Gerwig, explica la història de Christine, una jove estudiant que es troba en el seu últim any d'institut. Durant aquesta etapa, "Lady Bird" -així és com es fa dir la protagonista- intentarà definir-se a ella mateixa, mentre viu les seves primeres experiències amb l'amor i el sexe i intenta fugir de l'ombra protectora de la seva mare.

Boys 
Explica la història de Sieger, un esportista de 15 anys que descobreix l'amor durant les vacances d'estiu. 

Un amor de verano 
París,1971. La Delphine coneix la Carole. La primera, filla de pagesos, es trasllada a la capital per aconseguir la independència econòmica i ser propietària de la seva pròpia vida. La segona té nòvioi i viu feliçment els començaments del moviment feminista. A la Delphine, misteriosa i reservada, li agraden les dones. La Carole ni es planteja aquesta possibilitat. De la seva trobada sorgeix una història d'amor que canviarà les seves vides. 

A primera vista 
El Leonardo és un adolescent cec en busca de la seva independència. La seva vida quotidiana, la relació amb la seva millor amiga Giovana i la forma en què entén el món canvia per complet amb l'arribada del Gabriel.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: