Logotip de Adolescents.cat

5 lliçons impactants sobre les xarxes socials, hi estàs d'acord?

per Adolescents.cat, el 4 d'octubre de 2020 a les 08:36
Ja has vist el documental de Netflix “El dilema de las redes sociales”? Tothom n’ha parlat moltíssim i és que fa una reflexió molt profunda de totes les conseqüències d’aquest món tecnològic i interconnectat que hem creat en pocs anys i alerta de tots els perills que se'n deriven.

Al documental es veu una part d’entrevistes reals a persones expertes que havien treballat en grans companyies com Facebook, Pinterest i Google però també es fa servir una història de ficció per fer de fil conductor. El protagonista és un noi adolescent que es va tornant addicte a les xarxes socials degut als algoritmes que existeixen.

La revista digital Cultura Colectiva compartia fa uns dies 5 lliçons que hem après de les xarxes socials després de veure aquest documental i avui volem saber què en penseu vosaltres!

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: