Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 28 de setembre de 2020 a les 12:35
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 



Versió sense playbuzz

Noi, 16 anys 
Ja són quatre anys els que porto pillat per tu i segueixes sense adonar-te. Ets ros, alt i amb ulls clars. Anàvem junts a classe i érem molt amics. Dubto molt que llegeixis això a no sé què algú de Ramar t'ho ensenyi. Realment el que vull dir és que sempre m'has agradat tot i que ets hetero. 

Noi, 15 anys 
Porto enamorat de tu des que et van canviar de classe a segon d'ESO. Ets de Vendrell i penso que ets la noia més guapa i intel·ligent de totes. A més ens portem súper bé i últimament sembla que jo t'interessi. Si saps qui sóc obre per whats. 

Noia, 15 anys 
Has entrat nova aquest any, vas a un curs menys que jo i només hem parlat una vegada que va ser quan em vas venir a preguntar per quina porta havies d'entrar. Des d'aquell moment tinc un crush bastant fort amb tu. Tens els cabells bastant curts i els ulls blaus... tant de bo ho llegeixis. 

Noi, 16 anys 
Tu ets de Cànoves, porto temps pillat per tu, ets rossa amb els cabells ondulats i molt guapa. Sempre hem anat al mateix institut, però per fi, aquest any compartim classe i per sort m'assec al teu costat. Mai em vaig atrevir a dir res, perquè li agradaves molt a un amic meu...Si per casualitat llegeixes això, si us plau, enviem un whats. 

Noia 17 anys 
Treballes a la Llar de la Vila de Vilafranca del Penedès, ets cambrer. La veritat que no sé si arribaràs a llegir això però no perdo res per intentar-ho. Ets moreno, amb els ulls marrons i els cabells com una mica arrissats. Quan estàvem sopant tota la família, hem rigut moltíssim amb tu. Primer amb una ampolla de vi i després perquè t'hem demanat no sé quants postres i no n'hi havia cap. M'has semblat super amable, rialler i bromista i m'agradaria saber almenys com et dius. Jo portava posada una jaqueta granate amb la bandera de quadres de fi de carrera així en horitzontal. Has entrat a la cuina i no ens hem pogut dir adéu.

Noia, 14 anys 
Ets un noi i vas a la meva classe des de 2n d'ESO tot i que a 1r vam coincidir a grups partits. Ets ros amb els ulls castanys. L'any passat abans de la quarantena i durant vam tenir alguna cosa però a finals de juny em vas deixar clar que no volies res. :). 

Noia, 16 anys 
Et vaig veure a l'estació de Sants des de dins del tren. Anaves vestit completament de negre i escoltaves música. Jo estava dins del vagó amb tres amigues més, fent conya, però no em/ens paraves de mirar. Et vaig saludar en l'últim moment, quan ja vas pujar al teu tren. Vas ser un amor a primera vista...



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: