Logotip de Adolescents.cat

MAPA On són les aules confinades a causa del coronavirus?

per Roger Tugas Vilardell, el 28 de setembre de 2020 a les 12:03


Fins a 627 dels 5.136 centres educatius ja acumulen 922 aules confinades a causa de l'aparició d'algun positiu. On se situen i quants grups tenen tancats cadascun d'ells? A quantes persones afecta i quants d'aquests són alumnes, docents i personal del centre o extern, a cada lloc? De qui és el positiu? Tota aquesta informació es pot consultar en el mapa interactiu superior o, de forma més extensa, a la taula interactiva al final de la notícia.

Les últimes dades fetes públiques són del 26 de setembre i NacióDigital les ha pogut situar en un mapa. L'afectació ha provocat que, per ara, hi hagi 20.398 persones confinades -18.860 de les quals, alumnes-, a causa de 1.792 positius detectats -1.583 dels quals, a alumnes.

Així mateix, hi ha quatre centres totalment confinats, tots ells escoles bressol. L'Escola Bressol Gràcia i l'Escola Petit Montessori són de Barcelona, mentre que la Llar d'Infants la Florida és de l'Hospitalet de Llobregat i la Llar d'Infants Bambarol, d'Almenar. Això vol dir que només un 0,08% dels centres estan totalment confinats, però un 12,2% ja tenen com a mínim una aula tancada.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: