Logotip de Adolescents.cat

Què és el misteriós fenomen que s'ha vist al cel recentment?

per Adolescents.cat, el 4 d'octubre de 2020 a les 08:30
Com et quedaries si veiessis això tan estrany al cel?

 


Es va veure fa pocs anys al Paquistan i també a Buenos Aires, Argentina. Aquesta setmana moltes persones es van sorprendre de nou al veure aquest misteriós fenomen sobre Costa Rica.

“La gent ho va començar a enregistrar amb els seus mòbils, alguns/es estaven en silenci i altres cridaven”, deia un dels testimonis.

Davant aquests fenòmens molta gent treu les seves pròpies teories i conclusions. Alguns/es asseguren que té a veure amb extraterrestres, altres que és un portal temporal, altres que és una mena d’anella maligna.

Fent una mica de recerca per internet trobem explicacions una mica més argumentades i racionals, encara que no convencen al 100%.

Diuen que aquest anell negre és causat per una falla industrial al terra que realitza una combustió o explosió en una estructura circular, com un petit truc amb un cigarret. I tu? Confies en aquesta explicació o creus que hi ha alguna cosa més al darrere?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: