La tornada a l'escola o a la universitat és ja una realitat i, després dels mesos de vacances, segurament costa molt pensar en els àpats i, sobretot, en els que haurem de fer fora de casa. Els
experts del CETT, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia, us porten
5 consells que us ajudaran a planificar els tuppers de la setmana, mantenir una alimentació saludable i no haver de cuinar cada dia!
Posa-hi imaginació! Gemma Díez, professora del
CETT, indica que "poc a poc se'ns acudiran preparacions noves, un cop tinguem clars els ingredients, les elaboracions de cadascuna i l'ordre a seguir. Tot i que és recomanable començar per plats que ja haguem cuinat altres cops, així ho tindrem més controlat al principi i aprofitarem més les hores de preparació".
Es tracta, doncs, d'anar agafant pràctica i animar-nos poc a poc amb noves receptes i seguint els consells dels experts.
Si el turisme, l'hoteleria o la gastronomia són àmbits que us interessen, heu de descobrir el CETT-UB! Podeu formar-vos en aquests sectors amb el
Grau de Turisme, el
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques o bé els Cicles Formatius, com el de
Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments,
Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració;
Tècnic Superior en Direcció de Cuina o
Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics, entre d'altres.
Al
CETT trobaràs moltes oportunitats per al teu futur, descobreix-les!
Si vols saber-ne més, pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall.