Avui us ensenyem a preparar un dels pastissos més sans i fàcils que hagueu vist mai! És un pastís tipus pa de pessic de pastanaga i sense farines.
INGREDIENTS
2 pomes Golden
3 pastanagues mitjanes
3 ous
Canyella al gust
1 culleradeta de llevat
Per a la cobertura:
4 trossos de xocolata negra
1 culleradeta d’oli de coco o d’oliva
PREPARACIÓ

Pela les pomes i les pastanagues i talla-les a trossets. Posa primer la poma tallada al microones durant 2 minuts i sense tapar. Després poses la pastanaga al microones durant 5 minuts fins que quedi tova.

Barreja tots els ingredients junts (poma, canyella, pastanagues i ous) amb una batedora de mà i llestos! Ja ho pots ficar al motlle.

Posa-ho al forn a 180 graus (prèviament escalfat) durant 30 minuts o fins que estigui fet, sempre vigilant.

Posa els trossos de xocolata i l’oli en un bol i escalfa-ho al microones 1 minut fins que quedi líquid. Després ho passes per sobre el pastís i ho fiques una estona a la nevera perquè la xocolata es torni dura.
Aquí pots veure la recepta original de la @blancanutri