Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.24]

per Redacció, el 21 de setembre de 2020 a les 16:28
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  


 

Versió sense playbuzz

Estava a l'aeroport de Barcelona, a les cintes mecàniques. Estava d'esquena i quan la cinta s'acabava vaig caure enrere davant d'una porta per embarcar plena de guiris. Vaig fer tant soroll que tothom se'm va quedar mirant. 

Un dia sortíem jo i una amiga meva d'una extraescolar (dansa) i estava plovent molt (anàvem carregada amb les bosses i tot plegat). Aquell dia ens venia a recollir el pare d'un altra amiga. Vaig començar a buscar el cotxe i em va semblar veure'l. Quan vaig arribar allà vaig començar a cridar "obre si us plau, sobre si us plau". Finalment va obrir i vaig entrar. Just quan la meva amiga estava a punt d'entrar, ell va dir: "Què us passa?". El pobre home es pensava que teníem algun problema o que algú ens perseguia...En aquell moment ja veig veure que no era el pare de la meva amiga. Em vaig disculpar de seguida (QUINA VERGONYA!!!).

Vaig anar a casa del meu nòvio a un dinar familiar. Jo estava molt refredada i la família del meu nòvio no parava de fer tonteries. Vaig començar a riure i em va sortir un moc disparat... Era enorme. Ho vaig passar fatal. PD: el meu nòvio quan vol dir-me alguna cosa d'aquell menjar em diu el menjar del moc.

Estava a l'autoescola fent tests i vaig anar al lavabo. Quan vaig tornar, va sonar com un soroll d'estripat. Eren els meus texans. Hi havia el noi que m'agradava i alguns amics seus... 

Estava al lavabo de l'escola parlant jo sola i de sobte una noia al lavabo del costat em diu: saps que estàs parlant sola? I jo li dic que sí com si fos el més normal del món. No vaig sortir del lavabo fins que l'altra noia va marxar. 

Un cap d'any anava amb el meu modelito i just passo per davant d'un grup de nois guapos i m'entrebanco amb un esgraó. Em vaig parir l'hòstia del segle davant de tothom. La gent del meu voltant rient-se de mi... Em vaig sentir gilipolles. 

Quan era petita feia atletisme i era de les típiques que quedava pel final. A l'hora de repartir els trofeus i tal van cridar el nom d'una tia que es deia igual que jo i vaig pujar pensant que em cridaven a mi. Ens vam trobar les dues al pòdium i vaig haver de fer retirada. Però em vaig menjar dues coques (espero que hagués sigut la seva).
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: