Logotip de Adolescents.cat

12 gestos per a aquest «nou món»: els coneixes?

per Adolescents.cat, el 15 de setembre de 2020 a les 11:44
Com representaries amb les teves mans l'interès per alguna cosa, un sí a tot, o un "ho sento però no"? 

Des d'Eina Idea, i dins del marc del Sónar+D CCCB, han creat el projecte Eina Idea Metro Mudra que presenta un sistema de gestos, pictogrames i elements visuals que són una reflexió poètica sobre la distància social, la percepció i la motivació en el context actual de "nova normalitat" i que estan inspirats en la tradició budista i hinduista de gestos i posats rituals. 

 


Tots els conceptes proposats els pots veure en punts específics de la xarxa de Transports Metropolitans de Barcelona
(TMB) fins al 19 de setembre a les estacions de metro d'Universitat, Catalunya, Passeig de Gràcia, Sagrada Família, Espanya, Diagonal, La Sagrera, Sants Estació; i també al vestíbul del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) durant el Sónar+D els dies 18 i 19 d'octubre. I també pots seguir-los des de les xarxes d'EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona o des de l'Instagram d'Eina Idea @einaidea.

Però qui hi ha darrere d'Eina Idea Metro Mudra? La generació de materials s'ha creat a través d'un procés co-creatiu, a partir d'una sèrie de tallers amb estudiants i professorat d'EINA. I és que en aquest centre, els alumnes participen en diversos projectes i aprenen creant. Si t'agradaria ser un d'ells/es i estudiar Disseny a EINA, omple sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: