Logotip de Adolescents.cat

Vols guanyar un portàtil gratis? Participa en aquest sorteig

per Redacció, el 9 de setembre de 2020 a les 11:18
Us agradaria començar les classes amb un portàtil nou? Doncs aprofiteu el sorteig del Carnet Jove: us podeu emportar un Huawei MateBook D 15, de 15,6 polsades i amb el sistema operatiu Windows 10! 

Què heu de fer per participar? 


 Anar a l'Instagram del Carnet Jove 

 Fer like a la publicació que trobareu més avall 


 Seguir @carnetjove_cat⁣ 

 Seguir @benowucom⁣ 

 Ser usuari del Carnet Jove⁣

 Fer un comentari mencionant un amic o amiga perquè hi participi

Teniu temps per participar fins al dia 13 de setembre. El guanyador/a s'anunciarà als stories d'Instagram del Carnet Jove! Molta sort a tots i totes!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La setmana que ve comencen les classes, i res millor que fer-ho amb un portàtil nou, no? 🤓⁣ Sortegem un Huawei MateBook D 15 de 15,6 polsades i amb el sistema operatiu Windows 10 de la mà de @benowucom! 💻⁣ ⁣ 👇 Per participar en el sorteig només cal:⁣ ⁣ 1. Fer like a aquesta publicació 2. Seguir a @carnetjove_cat⁣ 3. Seguir a @benowucom⁣ 4. Ser usuari del Carnet Jove⁣ 5. Fer un comentari mencionant un amic o amiga perquè hi participi ⁣ ⚠ Pots participar fins al dia 13 de setembre ⚠ Posteriorment anunciarem el guanyador que s'emportarà aquest ordinador portàtil a les stories d'Instagram del nostre perfil 📲⁣ ⁣ #PC #Ordinador #Portàtil #IniciDeCurs #Tecnologia #SorteigCJ

Una publicación compartida de Carnet Jove de Catalunya (@carnetjove_cat) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: