Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.23]

per Redacció, el 7 de setembre de 2020 a les 11:23
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  


 

Versió sense playbuzz

Era petita i feia patinatge, en un moment d'una rutina grupal on les més grans m'aixecaven em vaig pixar a sobre. Tenia totes les mitges molles i tot el mallot moll, per sort no van adonar-se'n perquè van baixar-me a temps i solament van haver de fregar la pista. 

Estava a la dutxa masturbant-me i de sobte va entrar la meva mare i em va dir: "què són aquests sorolls?" Em vaig quedar callada. Al sortir de la dutxa no vam parlar del tema i gairebé no la podia mirar a la cara. 

A les orles volien fer un discurs més dinàmic i que expliquéssim anècdotes o que ens havíem semblat les classes amb els profes. Quan em van donar el micro estava molt nerviosa i li vaig dir: "Podríem fer més classes orals eh profe". Quan vaig entendre el que havia dit, vaig afegir: "Però no malpenseu". Tots van començar a riure. És el cop que he sentit més vergonya en la meva vida.

Estava a educació física i de sobte, quan estava fent la tombarella amb les cames obertes, se'm van estripar els pantalons. Per sort ho van veure poques persones. 

Estava d'intercanvi al Canadà i estàvem la meva família d'acollida i jo a un pàrquing a punt de marxar a casa. Total, obro la porta del cotxe i sense voler clavo un copet al cotxe del costat, res exagerat. Mirem jo i la mare que no li hagi fet res greu i veiem que està pel de cops i ratllades que jo no havia fet òbviament. La mala sort és que al cotxe hi havia una dona i va baixar cridant-nos i va fer una foto a la nostra matricula. Vaig passar molta vergonya i em vaig cagar per si ens denunciava. 

Vaig quedar amb el meu nòvio i vam anar a donar una volta. Ens vam colar a un lloc i allà ens vam començar a liar. De sobte una senyora va cridar: Què feu aquí? L'alarma ha trucat als Mossos i estan venint... mare meva que malament ho vaig passar, vam sortir corrent. 

Just després d'acabar l'exposició oral del tdr em vaig posar a plorar de la pressió a la qual havia estat sotmesa. Una profe em volia fer una pregunta i jo estava plorant com una magdalena. Sort que s'ho van prendre bé xD.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: