Logotip de Adolescents.cat

Aquesta sèrie s'acaba de convertir en la més popular a Netflix: tot el que n'has de saber

per Redacció, el 3 de setembre de 2020 a les 10:53
Hi ha sèries que no triomfen no perquè no siguin bones, sinó perquè la gent no les coneix. Aquest és el cas de Cobra Kai, una producció que es va estrenar el 2018, però que no ha tingut èxit fins aquest 2020. 

I és que fins ara la ficció només es podia veure a Youtube Premium, una plataforma que compta amb molt pocs subscriptors si es comparen les seves xifres amb les de Netflix. 


De fet, ha estat Netflix la que ha aconseguit que Cobra Kai arrasés: l'empresa va comprar la sèrie a Youtube i la va pujar a la plataforma la setmana passada. Resultat? S'ha convertit en la ficció més vista a nivell mundial i ha destronat Lucífer, que ocupava el número 1 des de feia mesos. 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xCwwxNbtK6Y[youtube]

I de què va? Cobra Kai, inspirada en la saga de Karate Kid, explica la història de Johnny Lawrence, un home que intenta donar sentit a la seva vida obrint una escola de Karate, la seva gran passió. La seva decisió no agrada a un antic company d'infància, Daniel LaRusso, que farà tot el possible per complicar-li l'existència.

A més de la rivalitat entre aquests dos personatges, la sèrie també tracta sobre l'adolescència. I és que, si bé els protagonistes són dos adults, la resta de personatges són nois i noies d'institut que trobaran en el karate una "via d'escapament". Per tant, a Cobra Kai no tot són arts marcials, sinó que també hi podreu veure reflectides les relacions socials entre adolescents. 

De moment té dues temporades i Netflix ja ha anunciat que estrenarà la tercera el 2021.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: