Logotip de Adolescents.cat

El perillós repte que s'ha fet viral a Tik Tok i ha acabat en tragèdia

per Redacció, el 3 de setembre de 2020 a les 08:43
Hi ha reptes que es popularitzen a través de les xarxes socials i que poden arribar a ser molt perillosos. Aquest és el cas del Benadryl Challenge, un desafiament que la setmana passada va causar la mort a una adolescent d'Oklahoma, els Estats Units, i l'hospitalització de tres joves més.+

El Benadryl Challenge, que s'ha fet famós a través de Tik Tok, consisteix a ingerir una quantitat elevada de Benadryl i publicar la reacció que provoca a les xarxes socials. El Benadryl és un antihistamínic utilitzat pel tractament d'al·lèrgies que pot arribar a causar marejos i desorientació, entre altres efectes secundaris més greus.


Com hem assenyalat es tracta d'un medicament, per tant, mai s'hauria de prendre sense la recomanació d'un metge. De fet, Johnson & Johnson, fabricant d'aquest producte, ha alertat sobre el perillós repte. "Igual que qualsevol medicament, l'abús o l'ús indegut pot provocar efectes secundaris greus amb conseqüències duradores", ha escrit l'empresa. 

Així doncs, mai proveu aquest tipus de reptes, ja que poden afectar, i molt negativament, la vostra salut.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: