Logotip de Adolescents.cat

Cada cop hi ha més polèmica amb aquesta xarxa social: a favor o en contra?

per Redacció, el 2 de setembre de 2020 a les 15:09
Un milió de dòlars en 24 hores. Aquests són els diners que ha guanyat Bella Thorne a través d'Only Fans, una xarxa social amb la qual molts famosos i famoses no paren d'ingressar diners.

OnlyFans és una web de pagament que inclou contingut adult i que ofereix als seus usuaris fer un seguiment íntim dels seus famosos preferits. No només s'hi poden trobar imatges o vídeos pujats de to, sinó també material sobre exercicis o alimentació. 

A diferència d'altres xarxes socials, però, a OnlyFans les persones paguen "directament" a l'influencer, actor/actriu, etc. per veure les imatges exclusives que penja o per mantenir-hi converses. Bé, el 20% dels beneficis se'ls queda la web i l'altre 80% va parar a l'influencer. 

Els famosos són els que marquen el preu dels seus continguts, és a dir, els que indiquen quan han de pagar els usuaris per accedir a les seves imatges i vídeos. La mitjana sol ser d'uns 10 dòlars al mes, però pot arribar fins als 50. 

Com era d'esperar, la plataforma, que es va fundar el 2016, ha estat molt criticada, ja que algunes persones consideren que es juga amb la intimitat i es promouen els continguts sexuals.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: