Logotip de Adolescents.cat

Mor el conegut DJ Erick Morillo als 49 anys

per Redacció, el 2 de setembre de 2020 a les 09:22
El productor musical i DJ de renom internacional Erick Morillo ha estat trobat mort als 49 anys a casa seva, a Miami Beach (els EUA). Segons informa la policia, "les circumstàncies sobre la seva mort no són clares" i han obert una investigació per tal d'aclarir el cas. 

El DJ es va fer famós el 1993 amb I Like to Move It, una cançó amb influències de Latin house interpretada pel raper Mark Quashie. Morillo va publicar un total de 12 produccions entre 2018 i 2020. La més recent va ser Afrotech, una col·laboració amb l'artista estatunidenc Antranig.


En els pròxims mesos estava previst que el DJ actués a les edicions de 2021 de Coachella i del festival Open Air d'Amsterdam.


La notícia arriba un mes després que l'artista fos arrestat per càrrecs d'agressió sexual.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: