Logotip de Adolescents.cat

Polèmica per la nova tendència de Tik Tok

per Redacció, el 27 d'agost de 2020 a les 12:48
Polèmica per la nova tendència a Tik Tok que té l'Holocaust com a protagonista. Aquestes últimes setmanes desenes d'usuaris han publicat vídeos en què fingeixen ser víctimes d'aquest tràgic episodi històric en què van morir més de sis milions de jueus. 

El motiu? Segons han explicat els protagonistes d'alguns clips, pugen aquest tipus de contingut per "educar la gent" i "compartir les històries" d'algunes de les persones que van morir ja fa més de 70 anys.  El cert, però, és que a molts usuaris estan criticant aquesta tendència, ja que consideren que "banalitza" un dels pitjors exterminis que s'han viscut. De fet, el Museu de l'Holocaust, a Washington DC (els Estats Units), ha assegurat que és una forma de "trivialitzar la història". Què en penseu vosaltres?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: