Logotip de Adolescents.cat

6 sèries noves per començar aquest setembre

per Redacció, el 28 d'agost de 2020 a les 06:00
Aquest setembre arriben noves sèries a la majoria de plataformes. Us fem un recull de les produccions que s'estrenen:

 


Versió sense playbuzz


Away
Hilary Swank és la protagonista d'aquest drama familiar que explica la història de l'astronauta americana Emma Green mentre es prepara per a liderar una tripulació internacional en la primera missió a Mart. Aquesta gran gesta en la seva trajectòria professional va unida a la difícil decisió d'haver de separar-se del seu marit i la seva filla adolescent quan més la necessiten. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 4 de setembre. 

Memorias de idhún 
Cinc episodis de 25 minuts adapten 'La Resistència', el primer volum del best seller homònim escrit per Laura Gallego. El dia en què es va produir a Idhún la conjunció astral dels tres sols i les tres llunes, Ashran el Nigromante es va fer amb el poder i va començar el regnat de terror de les serps alades. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 10 de setembre.

Julie and the phantoms
L'estudiant de secundària Julie va perdre la seva passió per la música després de la mort de la seva mare l'any passat. Però quan de sobte, els fantasmes de tres músics apareixen en el vell estudi de música, Julie sent que comença a despertar i s'inspira per a tornar a cantar i escriure cançons de nou. A mesura que creix la seva amistat amb Julie, els nois la convencen de crear una nova banda junts: Julie and the Phantoms. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 10 de setembre.

We are who we are 
Se centra en el Fraser, un jove tímid i introvertit de catorze anys que es trasllada a Nova York, a una base militar amb les seves mares: Sarah (Chloë Sevigny) i Maggie (Alice Braga). On es pot veure? HBO. Quan? A partir del 15 de setembre.

Baby, 3a temporada 
Sèrie italiana basada en el cas 'Baby Squillo', un escàndol que va revolucionar Roma el 2013 i que implicava tant com a empresaris, policies i polítics en un cas de prostitució d'adolescents. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 15 de setembre. 

Alex Rider 
L'Alex Rider és un adolescent orfe que viu a Londres amb el seu oncle Ian. L'Alex va cada dia a l'institut, passa el temps amb el seu millor amic, Tom, i acudeix a festes on intenta encaixar, divertir-se i no fer el ridícul lligant amb la noia que li agrada. Un adolescent com un altre qualsevol si no fos perquè és bastant més llest del normal: ho qüestiona tot i té una sorprenent facilitat per a escalar murs, perseguir cotxes amb la bici o colar-se a l'escola per a recuperar el mòbil del seu amic. On es pot veure? Movistar. Quan? A partir del 17 de setembre.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: