Logotip de Adolescents.cat

Tik Tok començarà a pagar als creadors de contingut

per Redacció, el 26 d'agost de 2020 a les 08:40
Fa un temps Tik Tok va anunciar que començaria a pagar a creadors de contingut americans, però a partir d'ara s'estendrà també als creadors europeus. Ha anunciat que posarà a disposició un total de 200 milions d'euros per a poder pagar i que espera augmentar la quantitat per tal que pugui ser un treball a temps complet per a alguns tik tokers. Per aconseguir cobrar s'han de complir uns quants requisits, els quals són:

- Tenir més de 18 anys

- Tenir un número de seguidors considerable
- Publicar contingut de forma constant i seguint les normes de Tik Tok


TikTok no ha assenyalat com triarà als creadors que puguin beneficiar-se d'aquestes ajudes econòmiques, però es calcula que els tiktokers escollits no començaran a veure diners fins a principis de l'any que ve.

D'altra banda, Facebook també ha mogut fitxa i ha ofert diners i contractes a tiktokers rellevants perquè es passin a Instagram Reels i creïn contingut en la nova plataforma. La guerra no ha fet més que començar.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: