Logotip de Adolescents.cat

Així és la casa on segur que t'encantaria dormir

per Redacció, el 30 d'agost de 2020 a les 08:35
A mitjans de 2019 va sortir a Airbnb la possibilitat de llogar la casa de la Barbie que està situada a Malibu, California. En aquesta casa hi poden estar un màxim de 4 persones, tot i que és molt gran. La casa és molt barata de llogar cosa que fa que estigui completament ocupada fins agost de 2023. 

La casa de la Barbie compta amb piscina i jacuzzis a les dues habitacions, a més a més de material de gimnàs per si vols seguir en forma, material per anar a la platja, unes vistes a la platja, etc. Us adjuntem unes imatges de la casa, quedareu flipant!


 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: